Pronađite utrku za sebe i osigurajte si mjesto na startu već danas!

Polumaraton

Image Polumaraton je glavna utrka u sklopu Turopoljske trke. Trasa polumaratona je certificirana od strane Svjetske atletske federacije (IAAF). Dođite i sudjelujte u najvećem sportskom događaju grada Velike Gorice! Kako se prijaviti i sve detalje o utrci saznajte klikom na gumb.

Turopoljska petica

Image Turopoljska petica je utrka građana na pet kilometara. Trasa turopoljske petice je certificirana od strane Svjetske atletske federacije (IAAF). Dođite i sudjelujte u najvećem sportskom događaju grada Velike Gorice! Kako se prijaviti i sve detalje o utrci saznajte klikom na gumb.Utrka vatrogasaca

Image Turopoljska vatrogasna utrka se drugu godinu za redom održava u suradnji sa DVD-om Turopolje.  Tko može sudjelovati, kako se prijaviti i sve druge detalje o utrci saznajte klikom na gumb!

Učeničke utrke osnovnoškolaca i mladih vatrogasaca


Učeničke utrke osnovnoškolaca i mladih vatrogasaca su utrke za sve osnovnoškolce koji se bave trčanjem ili se u trčanju žele okušati prvi put. Kategorije, kako se prijaviti i sve druge detalje o utrci saznajte klikom na gumb!Utrka osoba s invaliditetom


Promotivna utrka osoba s invaliditetom u kolicima i zainteresiranih građana je utrka na 400 metara u kolicima. Cilj promotivne utrke osoba s invaliditetom koje koriste kolica je senzibilizacija građana i izjednačavanje mogućnosti. Kako se prijaviti i sve detalje o utrci saznajte klikom na gumb!

Utrka sportaša grada Velike Gorice

ImageOvo je utrka isključivo za sportaše klubova koji su registrirani kod Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice (prilikom prijave morate navesti klub kojem pripadate). Kako se prijaviti i sve detalje o utrci saznajte klikom na gumb!