Pronađite utrku za sebe i osigurajte si mjesto na startu već danas!

Polumaraton

Image Polumaraton je glavna utrka u sklopu Turopoljske trke. Trasa polumaratona je certificirana od strane Svjetske atletske federacije (IAAF). Dođite i sudjelujte u najvećem sportskom događaju grada Velike Gorice! Kako se prijaviti i sve detalje o utrci saznajte klikom na gumb.

Turopoljska petica

Image Turopoljska petica je utrka građana na pet kilometara. Trasa turopoljske petice je certificirana od strane Svjetske atletske federacije (IAAF). Dođite i sudjelujte u najvećem sportskom događaju grada Velike Gorice! Kako se prijaviti i sve detalje o utrci saznajte klikom na gumb.Utrka vatrogasaca

Image Turopoljska vatrogasna utrka održava se u suradnji sa DVD-om Turopolje.  Tko može sudjelovati, kako se prijaviti i sve druge detalje o utrci saznajte klikom na gumb!

Učeničke utrke osnovnoškolaca i mladih vatrogasaca


Učeničke utrke osnovnoškolaca i mladih vatrogasaca su utrke za sve osnovnoškolce koji se bave trčanjem ili se u trčanju žele okušati prvi put. Kategorije, kako se prijaviti i sve druge detalje o utrci saznajte klikom na gumb!Utrka osoba s invaliditetom


Promotivna utrka osoba s invaliditetom u kolicima i zainteresiranih građana je utrka na 400 metara u kolicima. Cilj promotivne utrke osoba s invaliditetom koje koriste kolica je senzibilizacija građana i izjednačavanje mogućnosti. Kako se prijaviti i sve detalje o utrci saznajte klikom na gumb!